FAQ

Naš kamp se nalazi u blizini mjesta gdje nastaje Drina- naposredno iznad sastavaka Pive i Tare. U slučaju da vidite tri rjeke istovremeno- na pravom ste mjestu! Tačnu lokaciju možete pronaći na našoj KONTAKT strani.


Potrebno je ponijeti kupaći kostim, peškire, kremu za sunce i neku topliju garderobu u slučaju da ostajete da prespavate kod nas. Svu neophodnu opremu za rafting obezbjeđujemo mi.

Rafting je u potpunosti siguran i za neplivače jer svaki učesnik dobija sigurnosni prsluk kao i stalnu pratnju stručnog skipera (instruktora).

Rafting avantura je prilagođena djeci uzrasta od 6 godina dok gornja starosna granica zavisi samo od fizičke spremnosti učesnika. Iako rafting ne zahtjeva posebnu fizičku spremnost, osnovne motoričke sposobnosti su neophodne.

Iako se rafting obavlja tačno na granici između Crne Gore i BIH, službeno nećemo prelaziti granicu pa vam zbog toga nisu potrebna dokumenta koje se zahtjevaju pri ulasku u Bosnu.

Za rafting je potreban jedino kupaći kostim ili šorc i majica (po mogućnosti od sintetičkih materijala). Neoprensko odijelo, čizme, kacige i sigurnosne prsluke dobijate od nas.

Pri standardnim uslovima nije potrebna posebna fizička spremnost. Ukoliko obavljate rafting u posebnim uslovima koji nisu navedeni na našem sajtu, zaposleni u kampu će vam ljubazno skrenuti pažnju na to.

U toku raftinga je dostupna vodootporna kutija ili vreća na svakom čamcu dovoljna za fotoaparate, telefone, cigare itd.

Na raftingu je najbolje uživati kada god nađete slobodnog vremena za odmor – po preporuci što ćešće! Kad god dođete iskusićete nešto novo, nove ambijente, boje u prirodi, nove brzake koji nestaju i pojavljuju se sa različitim vodostajem...

Vaši ljubimci su dobrodošli u naš kamp! Samo uzmite u obzir da je potrebno da neko vodi računa o njima dok ste na raftingu!

Naravno. Vašim mališanima sigurno neće biti dosadno kod nas.

@tara_tour

Instagram Tara Tour
Instagram Tara Tour
Instagram Tara Tour
Instagram Tara Tour
Instagram Tara Tour
Instagram Tara Tour
Instagram Tara Tour
Instagram Tara Tour
Instagram Tara Tour
Instagram Tara Tour
Instagram Tara Tour
Instagram Tara Tour